مغز پسته حاوی مقادیری ویتامین A، آهن، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین E، ویتامین B6، B2، B1، پتاسیم، پروتئین، روی، سلنیوم، فسفر، فولات، فیتواسترول، کلسیم، مس و فیبر است.
اسیدهای چرب غیراشباع موجود در پسته سبب کاهش کلسترول بد (LDL) و کاهش ابتلا به امراض قلبی میشود. مطالعات نشان داده افرادی که به طور منظم (هفتهای یکبار) از خشکبار استفاده کردهاند، ۲۵ درصد کمتر از سایر افراد به بیماریهای قلبی مبتلا میشوند.
ویتامین E پسته سبب حفظ سلامت و ترمیم بافتها شده و به عنوان یک ماده آنتیاکسیدان مانع از بروز سرطان و بیماریهای قلبی میشود.
ویتامین B1 وظیفه کمک به تولید انرژی از کربوهیدراتها را در سلولهای بدن به عهده دارد.
ویتامین B6 به تولید پروتئین و ترکیبات شیمیایی مهم بدن نظیر انسولین، هموگلوبین و آنتیبادیها کمک میکند.
آهن یکی از اجزای تشکیل دهندۀ هموگلوبین موجود در گلبولهای قرمز خون است. هموگلوبین باعث انتقال اکسیژن به سلولها میشود. لذا آهن نقش مهمی در اکسیژن رسانی به سلولها دارد.
portal.intranet.behdasht.gov.ir