در رژیم غذایی مدرن شاهد فقدان بسیاری از مواد مغذی هستیم.
این امر به ویژه در برخی مواد معدنی، مانند منیزیم ، پتاسیم، روی و برای زنان آهن مشهود است.
جالب توجه است، کینوا سرشار از هر ۴ مواد معدنی نامبرده است. به خصوص منیزیم ، با داشتن حدود ۳۰٪ از RDA در یک فنجان .
مشکل این است که کینوا شامل ماده ای به نام اسید فیتیک است ، که می تواند به این مواد معدنی متصل شده و باعث کاهش جذب آنها شود.
با این حال، با خیس کردن کینوا قبل از پخت آن، شما می توانید محتوای اسید فیتیک را کاهش دهید و جذب این مواد معدنی قوی تر می شود.