شاخص قند خون توانایی یک ماده غذایی در بالا بردن میزان قند خون را مشخص می کند.
مشخص شده است خوردن غذاهایی که شاخص قند خون بالا دارند برای سلامتی مضر است زیرا از طرفی افراد سریعتر از حالت عادی گرسنه میشوند و مجبور به غذا خوردن میشوند و از سوی دیگر به دلیل سطح بالای انسولین در خون دچار اضافه وزن و چاقی میشوند.
چنین غذاهایی باعث بسیاری از بیماری های مزمن که امروز رایج است می شود، مانند دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی.
کینوا دارای شاخص قند خون ۵۳ است، که کم است.
هدف کلی رژیمهای غذایی بر پایه شاخص قند خون پائین عبارتند از: کاهش وزن، کنترل بهتر قند خون، سلامت قلب.