مروری بر کشاورزی عمودی

یک مزرعه عمودی در یک محله شهری قادر خواهد بود که ۵۰۰۰۰ نفر را تغذیه کند.

مزارع عمودی که محصولات اصلی را می توان در آسمانخراشهای سازگار با محیط زیست پرورش داد، امروز فقط در طرحهای مربوط به آینده و وب سایتهای خوشبینانه وجود دارد.با وجود هزینه های مربوط به ارتفاع بالا،یک متخصص بهداشت محیط در نیویورک، معتقد است که جهان امروز می داند که چگونه به این مفهوم،واقعیت ببخشد و آن را با سرعت عملیاتی کند.مطالعات نشان می دهند که کشاورزان به سختی خواهند توانست غذای ۳ میلیارد اضافه جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ را تامین کنند.بر این اساس بسیاری از اندیشمندان کشاورزی بر این باورند که مدل جدیدی از کشاورزی می تواند از این فاجعه قریب الوقوع جلوگیری کند.

دیکسون دسپومیر از دانشگاه کلمبیا معتقد است:

“دلیل نیاز به کشاورزی عمودی این است که کشاورزی افقی دارای قصور است.” او اضافه می کند:

“اگر شیوه های کنونی تا اواسط قرن ۲۱ تغییر نکند،مساحتی بزرگتر از کشور برزیل را نیاز خواهیم داشت تا روند تقاضا را حفظ کند.”

عملکرد خاک همواره یک فعالیت اقتصادی نامطمئن است و دسپومیر استدلال می کند که: ” شدت تخلیه منابع جهان سریع تر از آن چیزی است که طبیعت می تواند جایگزین کند.”این محقق دانشگاه کلمبیا می گوید، علاقمندی او به کشاورزی عمودی ناشی از کار درازمدت وی بر روی انتقال بیماری در بین انسانها ناشی می شود.او بر این باور است که کشاورزی عمودی می تواند سیکل اتقال بیماریهای کشاورزی مرسوم را قطع کند. اما این پتانسیل این نوع کشاورزی برای کمک به حل کمبود قریب الوقوع غذا می باشد.

یک تمرین که بوسیله دانشجویان وی در کلاس درس اکولوژی مزرعه انجام گرفت،نشان داد که مزرعه عمودی پایدار قادر است براحتی غذای۵۰۰۰۰ نفر را در یک منطقه شهری تامین کند.با تامین وجه کافی،یک الگوی آزمایشی کوچکتر می تواند در طی ۷ تا ۱۰ سال ساخته شود و به بهره برداری برسد.

نویسنده: غلامرضا طالبی – شنبه ٢۶ اسفند ۱۳٩۱

http://agricultureenterpreneurship.persianblog

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme