شیرین کردن آب به روش انجماد

در سیستم انجماد ، که گاهی به آن تقطیر سرد هم می گویند ، اساس کار به طور کلی این است که اگر از آب شور بلور یخ درست شود ، یخی که به این صورت به دست می آید ، عاری از نمک است . بنابراین انجماد آب شور ، بلورهای یخ ایجاد می کند . این بلورها از آب درست می شوند و املاح در سطح خارجی آن جای می گیرند . اگر نمک این بلورها را بگیریم ، یعنی نمک های جمع شده در سطح بلورها را بشوییم و آنگاه بلورها را در قسمت دیگر تأسیسات ذوب کنیم ، آبی که به دست می آید شیرین است.

 

بنابراین روش انجماد دارای سه مرحله است :

– تولید بلور بر اثر گرفتن حرارت از آب شور

– جدا کردن بلور یخ از بلور نمک

– ذوب کردن بلور یخ برای تولید آب شیرین .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme