بالا بردن درجه بریکس با اسید فولویک

یکی از خواص اسید فولیک ها بالا بردن درجه بریکس (یک معیار تعیین میزان شکر در محلول است که بستگی به میزان انکسار نور دارد و در صنایع نوشابه سازی و آب میوه استفاده می شود. یک درجه بریکس برابر است با یک گرم ساکاروز در ۱۰۰ گرم محلول) در گیاهان است.

گیاهان با درجه بریکس بالاتر به تنش های آبی مقاوم تر هستند.

 

 

منبع:
نشریه دنیای کشاورزی، شماره ۳۴، خرداد۱۳۹۲

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme