از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگی به دست میآید که خواص غذایی و درمانی دارد. اسیدهای چرب تشکیل دهنده این روغن به ترتیب عبارتند از: اسید اولئیک (اسید چرب امگا۹)، اسید لینولئیک (اسید چرب امگا ۶)، اسید پالمیتیک، اسید استثاریک و اسیدلینولنیک (اسید چرب امگا۳). اسیدهای چرب امگا ۳ باعث کاهش خطر بروز حملههای قلبی میشوند و به همراه اسیدهای چرب امگا ۶ سیستم ایمنی را تقویت کرده و ایکوزانوییدها را تولید میکنند.
ایکوزانوییدها ترکیبات شبه هورمونی هستند که در تجمع پلاکتهای خون، انقباض عروقی، واکنشهای آلرژیک و ایمنی و حالات التهابی نقش دارند.